Open avond Vocalgroup “The Evergreens” in Oosterparkheem

GRONINGEN – Op woensdagavond 31 mei vanaf 19.30 tot 21.00 houdt vocalgroup “The Evergreens” een open avond in verzorgingshuis Oosterparkheem, Merelstraat 100 in Groningen. Ons motto is “Zingen maakt gezond en gelukkig”. Iedereen is welkom om op deze avond te komen luisteren en mee te zingen en een kopje koffie mee te drinken.

Oosterparkheem is de thuisbasis van het leukste koor van Groningen onder de inspirerende leiding van de leukste dirigent van Groningen: Arnold Jonker. De open avond vindt plaats in het kader van een grote ledenwerfactie waarvoor in de wijk ook al 1000 flyers zijn verspreid.

Dat je van zingen blij wordt weet bijna iedereen. Maar wist u ook dat zingen goed is voor de weerstand en stressverlagend werkt? “Door het zingen wordt je adem gestimuleerd en dus ook je bloedsomloop, en dat werkt reinigend en stressverlagend”, zegt Gerda van Zelm, docente solozang aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag.

Voor degene die meer wil biedt Vocalgroup  “The Evergreens”  de mogelijkheid om op de woensdagavonden in juni vrijblijvend mee te repeteren van 19.45 tot 22.00 in de recreatiezaal van Oosterparkheem.

Interesse? Kijk op onze website voor een leuk promotiefilmpje www.vocalgroupevergreens.info

Of bel of email met Marianne Buring-Eefting 050-5251248 vocalgroup.evergreens@gmail.com