Studenten Noorderpoort presenteren eindcollectie tijdens modeshow

GRONINGEN – Op dinsdag 30 mei presenteren studenten Retail & Mode van Noorderpoort Business & Administratie hun creaties tijdens de modeshow Dare to Create 2017. Derdejaars studenten presenteren tijdens deze modeshow in Martiniplaza hun eindcollectie. Ook tweedejaars studenten laten tijdens de show een zelfontworpen kledingstuk zien. Daarnaast worden ook de eindcreaties gepresenteerd van derdejaars studenten Interieur & Advies.

Subculture and Identity
Het thema van Dare to Create is dit jaar Subculture and Identity. Je kunt hierbij denken aan kledingstijlen van hippies, punkers en nerds. Tijdens de modeshow presenteren de studenten hun zelfgemaakte collecties die op dit thema gebaseerd zijn. De hele show wordt door de studenten zelf samengesteld. De kledingstukken worden voorafgaande aan de modeshow al door de docenten van de studenten beoordeeld. De modeshow Dare to Create 2017 is onderdeel van de eindopdracht voor de studenten. De hele show wordt verzorgd door de studenten van de opleidingen Retail Mode en Interieur Adviseur, ondersteund door de medewerkers van onderwijsleerbedrijf Business@School, van Noorderpoort.

Aanwezig zijn bij de modeshow
De modeshow Dare te Create is voor iedereen toegankelijk. Kaarten kunnen vanaf dinsdag 16 mei voor € 3,- besteld worden bij onderwijsleerbedrijf Business@School. Hierbij is het belangrijk dat je in de e-mail jouw naam vermeldt en dat je aangeeft hoeveel kaarten wilt bestellen.

Jouw kaarten liggen dan op dinsdag 30 mei klaar bij de ingang van Martiniplaza. De kaarten kunnen ook op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur worden opgehaald bij het onderwijsleerbedrijf Business@School aan de Hora Siccamasingel 177 in Groningen. Studenten en hun familieleden krijgen voorrang op de aanschaf van kaarten. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar. De show start op dinsdag 30 mei om 20.00 uur.