Succesvol weekend voor ChiTA

TER APEL – Afgelopen weekend was zeer succesvol voor ChíTA en zijn er goede sportieve resultaten behaald. Op zaterdag deden vier atleten (Pupillen) van de vereniging mee aan de competitiewedstrijd in Delfzijl. Hoewel zij allen mooie prestaties hebben neergezet, waarbij diverse PR’s sneuvelden, gingen er 2 van hen met goud en zilver vandoor in de meerkamp. Brian Kuper won de gouden medaille en Jasper Drenth won zilver. Ook de andere aanwezige clubgenoten hebben uitermate goed gepresteerd: Hester Bruins en Jesse Pors eindigden beiden in de top 10 van hun categorie.

Op zondag waren onze Junioren aan de beurt… Zij verschenen voor de competitiewedstrijd
aan de start in Wijchen. Voor de eerste keer vormde ChíTA een combi-ploeg voor B-Junioren
met de buurvereniging Jahn II uit Stadskanaal. Namens ChíTA deden Janiek Fennema en Edgar Mulder mee aan deze combi-ploeg. Zij hebben goede persoonlijke prestaties neergezet die zij meenemen naar de volgende competitiewedstrijd voor B-Junioren. ChíTA traint op de atletiekbaan van Sportpark ’t Heem in Ter Apel. Jong en oud(er) kunnen hier op dinsdag terecht van 17.00 – 18.00 uur (Pupillen) en van 18.00 – 19.00 uur (Junioren).

Voor actuele informatie over de trainingen is het aan te raden de Facebook pagina te checken. Geen Facebook? Voor vragen kan men terecht bij de secretaris: info@chita.nu. Bent u zelf niet zo sportief, maar wel begaan met de atletieksport en/of het verenigingsleven?

Iedereen en alle hulp is welkom bij deze club, dus informeer gerust naar de mogelijkheden!