Kinderen gratis mee op Tweede Pinksterdag; De Teddyberenexpress rijdt weer

STADSKANAAL – Op maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag) rijdt de Teddyberenexpress weer bij Museumspoorlijn STAR. Deze dag staat helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.

Niet alleen een ritje met de trein er lopen twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. De beren vieren hun verjaardag, en niet alleen hun eigen verjaardag. Museumspoorlijn STAR bestaat dit jaar 25 jaar, en dat vieren de beren ook!

Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook groot feest.

Dienstregeling

De Teddyberenexpress rijdt op deze dag alleen tussen Stadskanaal en Veendam. Om 10.45, 13.30 en 15.50 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 11.55 en 14.35 uur.

Prijzen

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben.  Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene.  Een retourkaartje voor 12 jaar en ouder is €11.

Meer informatie

Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, is te vinden op onze website: www.stadskanaalrail.nl.