Popkoor Ripa wint Ameezing Popkoren Festival in Delfzijl

DELFZIJL –¬†Zaterdagavond is Popkoor Ripa de winnaar geworden van het eerste Ameezing Popkoren Festival in Delfzijl. Met het maximaal haalbare aantal punten werd het popkoor uit Zeerijp verkozen tot de beste van de zes deelnemende koren uit de regio.

Dankzij het stralende weer was er veel publiek afgekomen op het festival bij Grand Caf√© Het Lokaal. De koren zongen in blokken van ongeveer 20 minuten die werden afgewisseld door optredens van coverband Traffic Jam. Popkoor Ripa zong nummers van onder meer U2, Robbie Williams, Guns n’ Roses en Ike & Tina Turner. Ook Songbirds uit Uithuizen, True Colors uit Delfzijl, Singsation uit Farmsum en Popkorn en PUUR uit Siddeburen brachten een gevarieerd programma.

De winst was een mooie opsteker voor dirigente Liesbeth Blaauw, die pas twee maanden eerder de leiding kreeg over het koor.

Hoewel Popkoor Ripa in de huidige samenstelling dus al beschikt over prijswinnende kwaliteiten, kan het koor altijd versterking gebruiken van enthousiaste zangers. Vooral mannenstemmen zijn van harte welkom. Meer informatie over popkoor Ripa is te vinden op de website http://www.popkoorripa.nl of op Facebook: https://www.facebook.com/PopkoorRipa