Dag van de Innovatieboerderij!

ZUIDHORN – De ontwikkelingen rondom de Innovatieboerderij zijn in volle gang. Graag presenteren we de resultaten van de afgelopen periode op donderdag 15 juni aanstaande. We organiseren een open huis en tuin van 15:00 uur tot 19:00 uur aan de Nieuwe Gast 1 te Zuidhorn (de voormalige Iwema Boerderij). Geen presentatie op 1 moment, maar een doorlopende voorstelling.

Gedurende de middag worden er enkele onderwerpen centraal besproken; historie en hergebruik van het materiaal van de Oude Iwema boerderij, digitaal inmeten van het voorhuis, Tiny houses, het ontwerp van de boerderij & omgeving van de Innovatieboerderij.

Onthulling bouwbord

Omstreeks 17:15 uur is de onthulling van het bouwbord, waarvoor leerlingen van groep 8 van de brede school het ontwerp hebben gemaakt. Een speciaal moment, weer een stap vooruit!

Ook is er de mogelijkheid om meer te weten te komen over het exploitatiemodel van de Innovatieboerderij, de Gebiedscoöperatie Westerkwartier en de Innovatiewerkplaats.

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de ontwikkelingen rondom de Innovatieboerderij? Kom dan zeker langs op donderdag 15 juni tijdens de “Dag van de Innovatieboerderij”! Voor meer informatie over de verschillende thema’s en een tijdschema van de middag kunt u kijken op www.innovatieboerderij.nl.