EggBots programmeren in bieb Hoogezand

HOOGEZAND – Kom zaterdag 17 juni naar de extra workshop in het eLAB. Je kunt zelf de EggBot robot programmeren zodat hij een unieke tafeltennisbal voor je maakt. Wanneer je deze zomer naar de camping gaat is jouw balletje duidelijk te herkennen!

Fablab

Fablab Groningen geeft workshops met de eenvoudig te programmeren EggBot robot. Het bijzondere aan deze robot is dat deze ronde en ovale vormen kan bewerken. De Bibliotheek heeft de medewerkers van het Fablab bereid gevonden een workshop met de EggBot te geven in Hoogezand.

Robot

De workshop is leuk voor iedereen maar deze middag mag je meedoen als je tussen de 7-14 jaar bent. Het is niet moeilijk en er zijn begeleiders als je even niet weet hoe het moet. De robot zet jouw zelfgekozen tekening of naam op het balletje. Die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. De tekening leer je maken met het programma Inkscape.

De workshop kost €3,- en je kunt je aanmelden via elabhoogezand@biblionetgroningen.nl. Let op, deze workshop duurt iets langer dan andere workshops in het eLAB namelijk van 14.30-16.00 uur.