Lou Leeuw band treedt op tijdens Dag van het Park

HOOGEZAND – Niemand minder dan de Lou Leeuw band zal zondagmiddag 25 juni het gratis festival Dag van het Park afsluiten. Lou Leeuw is een legendarische Groninger muzikant. Hij speelde o.a. met Cuby & The Blizzards en Herman Brood. Dag in het Park vindt plaats op zondag 25 juni van 13.00 – 17.00 uur.

Elk jaar verandert het Gorechtpark in juni een dag lang in één groot podium voor sportieve activiteiten, theater, dans, beeldende kunst en muziek. Ook voor deze tiende editie op zondag 25 juni is er een prachtig programma samengesteld voor jong en oud! Het jaarlijks terugkerende festival trakteert haar publiek niet alleen op de Lou Leeuw band, ook Sanne de band staat dit jaar in de gevarieerde line-up.

Eén park en een keur aan activiteiten
Dansworkshops, trampolines, vollybaltoernooien, broodjes bakken, kanoën, een klimwand. De jeugdbrandweer laat zien waarom ze spuitgasten genoemd worden en de kindervakantieweek heeft tal van spelletjes klaar staan om mee te spelen. “Waar  je ook om je heen kijkt, er gebeuren altijd mooie, rare of verbazingwekkende dingen”, aldus Oetra Gopal, wethouder Kunt & Cultuur.

Mede afhankelijk van het weer kent de Dag in het Park jaarlijks vele honderden tot duizenden bezoekers. Het festivalterrein is zeer goed bereikbaar. En in de directe omgeving zijn voldoende parkeerterreinen.

Partners
De meer dan 25 verschillende onderdelen worden hoofdzakelijk verzorgd door Kwartier, Zorg & Welzijn, Kielzog Theater / Kunstencentrum en de gemeente Hoogezand-Sappemeer.
Echter ook het Natuur en Milieu Educatiecentrum, de Kindervakantieweek, Radio Compagnie, Scouting, FC Groningen en de Maatschappij, de Jeugdbrandweer en tal van sportverenigingen laten zich van hun beste zijde zien.