Spellencircuit in de Menterne ‘een hilarisch succes’

MUNTENDAM – Woensdag 14 juni was er voor de basisschooljeugd een spellencircuit in het dorpshuis de Menterne, te Muntendam. De Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam organiseert  al jaren met regelmaat een kindermiddag in Muntendam. Deze middag was geheel gratis voor leerlingen van de basisscholen en de kinderen mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen. Diverse spellen stonden klaar voor gebruik opgesteld.  Er was een spel met 2 bijzondere tweewielers waar de twee wielen naast elkaar zaten, kaasdragers met kaas, grote klompen die aan elkaar vast zaten, 2 brancards en de kinderen konden zaklopen. Het feit dat alles iedere keer misging door de vreemde spellen, zorgde voor veel speelplezier en hilarische momenten Er was een goede opkomst, er waren ongeveer zo rond 55 kinderen die om het hardst streden wie er het snelst was. Maar dat viel niet mee met zo`n vreemd spellencircuit waarin je samen met twee grote klompen aan elkaar moet lopen. Al met al was het wel een spektakel. Tussendoor was er een pauze met iets lekkers en de kinderen werden verrast met een ijsje, waarbij ook toeschouwers niet werden vergeten en daarna konden de kinderen weer verder spelen. De jeugd heeft zich opperbest vermaakt en we kunnen allen terug kijken op een hele leuke middag.