BioTOPvakantie voor kinderen van 6-14 jaar

HAREN – Steeds meer mensen kennen De Biotoop, het voormalig Biologisch Centrum in Haren. In een mooie groene omgeving van acht hectare zijn inspirerende woon- en werkruimtes ontstaan voor kunst, ambacht en creativiteit. Een nieuw initiatief deze zomer is de BioTOPvakantieweek. Een onvergetelijke vakantie voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar.

Professionele kunstenaars en andere professionals werken samen om de kinderen een gevarieerde midweek te bieden. Elke dag kunnen kinderen en jongeren kiezen uit activiteiten zoals theater, een krant of kunstwerk maken, graffiti, video, oogsten en koken, bootcamp of muziek. De week wordt vrijdagmiddag afgesloten met een totaaltheater-productie voor vrienden en ouders.

De dagen duren van 9.30 tot 17.00 uur. Vanaf 7.30 uur is desgewenst opvang mogelijk. Voor ouders met een krappe beurs heeft gemeente Haren extra geld beschikbaar gesteld via Stichting Leergeld. Week 1: 24 t/m 28 juli. Week 2: 31 juli t/m 4 augustus. Opgeven kan nog tot uiterlijk 10 juli. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.biotopvakantie.nl of neem contact op met coördinator Karianne Simmers info@skkek.nl, 06-36163661