Vrijwilligers VV Wildervank in het zonnetje gezet

WILDERVANK – De voetbalvereniging Wildervank hield zaterdagavond 24 juni een feestje om haar vrijwilligers in het ‘zonnetje’ te zetten. Plus minus 60 mensen waren aanwezig om de gang naar de kantine te maken. Voorzitter Bartho Koster heette de vrijwilligers van harte welkom en daarna kon het feest beginnen. De kleurrijke Goos Boers en zijn medewerkers zorgden er voor dat alles tot en de puntjes geregeld werd.

Het feestmaal werd binnen gedragen door een medewerkster van chineesrestaurant Golden City uit Veendam. Verder wil ik ook het barpersoneel een ‘pluim op de ‘hoed’ geven. Terwijl hun kameraden zich in het feestmelĂ© storten moesten zij bij de les blijven. En met raad en daad stonden zij dan ook de mensen te woord. En die lieten zich op hun beurt verwennen op een hapje en een drankje.