Leerlingen Margaretha Hardenberg kunnen heerlijk voetballen in hun eigen pannakooi

Leerlingen van de Margaretha Hardenbergschool kunnen vanaf maandag 10 juli heerlijk voetballen in hun eigen pannakooi. De bouw van de pannakooi was mogelijk vanwege sponsoring door Bouwbedrijf Noordbouw van Harry Klunder en door de enthousiaste inzet van medewerkers en leerlingen van de Margaretha Hardenberbergschool.
Leerlingen zijn betrokken bij de bouwwerkzaamheden. Vol enthousiasme hebben zij verbouw- en onderhoudsbedrijf Pieter van Dijk en sponsor Bouwbedrijf Noordbouw geholpen met zagen, timmeren en zand kruien. Ook hebben ze de nieuwe tegels van de bestrating gelegd onder begeleiding van medewerkers van de Margaretha Hardenbergschool. Hiermee is de pannakooi ook echt hun eigen pannakooi geworden!
Op 10 juli wordt de voetbalkooi op feestelijke wijze officieel geopend door oud profvoetballer Jan Korte. De opening wordt gevierd met een voetbaltoernooi waarbij het winnende team een wisselbeker in ontvangst mag nemen. Dit is tevens een mooie start van een nieuwe traditie; het toernooi zal elk jaar in de laatste weken van het schooljaar worden georganiseerd.