Mark Bakker en Johan van Tilburg toegevoegd aan staf Nic.

Voor het komende seizoen heeft Nic. de technische staf aangevuld met Mark Bakker en Johan van Tilburg. Het duo was afgelopen seizoen actief als trainerskoppel bij Rodenburg uit Leek. Mark en Johan zullen samen met Thomas Echten en hoofdcoach Jan Jouke Flokstra proberen hun steentje bij te dragen aan de ambities die Nic. heeft. Mark Bakker is voor Nic. geen onbekende. In het verleden heeft hij als speler al in de hoofdmacht van Nic. gespeeld.

Flokstra: “Ik ben blij met de komst van de heren en met het aanblijven van Anneke van Dijk als teammanager hebben we de staf voor het volgende seizoen goed voor elkaar. Er staat een jonge, enthousiaste groep. Ik hoop dat er nog een paar spelers bij komen die de uitdaging aan willen gaan het maximale uit zichzelf te halen. Met deze staf bieden we in elk geval een mooie gelegenheid. “