Podiumplaatsen voor TSV Hoogezand op NK 2017

Bij het NK Trampoline springen in Ahoy Rotterdam werd gestreden om de beste plaatsen voor de trampolinespringers. Natuurlijk was ook de trampolinevereniging TSV uit Hoogezand van de partij. Op de vorige plaatsingswedstrijden hadden een groot aantal springers zich geplaatst voor het NK.
Ook dit jaar mocht TSV (Trampoline Sport Vereniging) Hoogezand zich weer verheugen op een aantal podiumplaatsen, een geweldige prestatie, want dan hoor je wel bij de top van Nederland!

Afgelopen dinsdagmiddag werden de winnaars in het bijzijn van ouders, grootouders en belangstellenden gehuldigd in de Kalkwijckhal te Hoogezand en werden bloemen uitgereikt door de heer Ronald Westers namens de gemeente Hoogezand-Sappemeer.
De winnaars waren dit jaar bij de individuele wedstrijden: in de categorie D pupil meisjes: Nienke van der Velde, in de categorie A Junior meisjes: Milou Martoredjo, in de categorie A senior heren: Kevin Suurd en bij de wedstrijden die synchroon zijn gesprongen: in de categorie E Instap gemengd synchroon: Melinde Ramaker en Eva Scholten, in de categorie C junior/senior dames: Emma Heeling en Anouk Dreijer, in de categorie A senior dames: Joska Groendijk en Milou Martoredjo en de in categorie A senior heren: Kevin Suurd en Tomer Berlinski. Allen gefeliciteerd met deze prachtige prestaties!