Sport- en Cultuurweek in Meeden

Aankomende week, maandag 10 t/m zaterdag 15 juli, is weer de jaarlijkse feestweek in Meeden, nu onder de noemer Sport- en Cultuurweek.
Het doel van deze Sport en Cultuurweek, saamhorigheid en gezelligheid, meedoen is belangrijker dan winnen. Het programma 2017, wijkt niet zoveel af van de laatste jaren. Uit de evaluaties is gebleken dat velen de activiteiten zoals door o.a. diverse verenigingen opgezet gewaardeerd worden, en wat goed, leuk en gezellig is moet je zo laten. Voor ieder wat wils. Deze week is ook iets korter geworden om het dorp niet te overvoeren met activiteiten. In plaats van zaterdag tot en met zaterdag gaan we nu van maandag tot en met zaterdag.

Op maandag wordt er gestart met een kindvriendelijke fietstocht. Dinsdag staat er een loopevenement op het programma met o.a. de 5 kilometer van Meeden.
Woensdagmiddag is traditioneel voor de kinderen in het zwembad met allerlei spellen. In de avond gaan we weer naar het dorpshuis met kaarten, sjoelen en darten. Donderdagavond wordt er bij de visvijver gestart met een viswedstrijd waarna in het dorpshuis dammen en tafeltennis als activiteit staan genoteerd.
Vrijdagavond is voor de ontspanning de Zuidwendinger formatie “Hot Me” treed dan op, waarbij zoals de gehele week, geen entree wordt geheven.
De slotavond, zaterdagavond, zal er de welbekende “BP-kwis” worden gehouden. In de pauze om plm. 20.30/20.45 uur zal de “Aierlegger-award 2017” worden uitgereikt. Aansluitend zullen de laatste ronde(n) van de “BP-kwis” worden gespeeld.
Na de laatste ronde gaan we naar het cafégedeelte en aangrenzende zaaltjes om de feestweek gezellig feestelijk te gaan besluiten en ook hier zal om plm. 22.00 uur de prijsuitreiking van de beste wijk van 2017 plaats vinden.