Zomermarkten 2017

In de maanden juli en augustus zullen de jaarlijkse 6 zomermarkten worden georganiseerd in het centrum van Stadskanaal. De markten worden gehouden op 13, 20 en 27 juli, 3, 10 en 17augustus, iedere donderdag van 14.00-tot 21.00 uur, aan de Navolaan/Europalaan. Livemuziek is deze avond te beluisteren van 18.00-tot 21.00 uur, aan de Navolaan t.h.v. Snackbar Benelux.

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.
Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.