Hans Poll benoemd tot directeur Marketing & Programma Groninger Forum

Per 1 oktober a.s. wordt Hans Poll (1970) benoemd tot directeur Marketing & Programma van het Groninger Forum. Met zijn benoeming heeft het Groninger Forum vanaf dat moment een tweekoppige directie bestaande uit Hans Poll (marketing & programma) en Dirk Nijdam (algemeen directeur/bestuurder). Winnie Sorgdrager, voorzitter Raad van Toezicht van het Groninger Forum: “Met Hans Poll halen we een uiterst ervaren directeur Marketing & Programma in huis die op bevlogen wijze het merk Groninger Forum zal vormgeven”.
Hans Poll is sinds oktober 2014 directeur/bestuurder van Marketing Groningen. Per 1 oktober legt hij die functie neer. Voor Marketing Groningen was Poll onder andere werkzaam bij FBTO en Dierenpark Emmen. Hans Poll studeerde Communicatie in Utrecht en Bedrijfseconomie in Groningen.