Pannakooi Obs De Klimop gisteren feestelijk geopend

Gisteren hebben wethouder Wietze Potze van de gemeente Vlagtwedde en twee profvoetballers van FC Emmen uit het eerste elftal onder de 19 de nieuwe pannakooi van obs De Klimop uit Ter Apelkanaal officieel geopend. De pannakooi is tot stand gekomen op initiatief van de leerlingenraad van De Klimop.

Dankzij vele acties door leerlingen georganiseerd is een fors bedrag bij elkaar gespaard. Ook zijn er sponsoren bereid gevonden een bijdrage te leveren aan de pannakooi. Directeur Rianne Timmermans: “Het is fantastisch om te merken dat de ouderbetrokkenheid zo groot is bij ons op school. Samen met het team, onze leerlingen en de ouders wordt op de Klimop het onmogelijke mogelijk. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik mij directeur mag noemen van deze basisschool in Ter Apelkanaal. De kooi staat op ons schoolplein en iedereen die erin wil komen spelen is van harte welkom! Ik wil graag alle sponsoren bedanken die ons een warm hart toedragen; Univé, Tieben bouwbedrijf, Restaurant de Palm, Airhome ventilatietechniek, Gemeente Vlagtwedde, Rabobank, De Slegge, Renault garage Herbers, Jumbo Ter-Apel. Alles komt samen in het motto van onze school; ‘Samen op weg naar het allerbeste’.”

Leerlingenraad
Sinds dit schooljaar is er een leerlingenraad actief waarin vier leerlingen van de school de goede ideeën van alle leerlingen bespreken met de directie.