Landgoed Tenaxx in Wedde

Tussen Wedde en Oude Pekela ligt Landgoed Tenaxx, een prachtig landgoed met een monumentaal huis, bossen en vijvers. Hier is van alles te doen en te beleven voor jong en oud! In het Krijtwoud staan levensgrote dinosaurussen die je al van verre kunt horen brullen en soms ook kunt zien bewegen (de ‘dynamic dinosaurs’). Kun jij ze allemaal vinden? Ook kun je met een lasergun jagen op dino’s, zelf een dinoskelet opgraven of in de dino-experience dinofilmpjes en dinoskeletten zien. Daarnaast is er een kilometerslange surivalrun: een parcours met allerlei hindernissen, klimnetten, touwbruggen en watervlotten. En je kunt met roeibootjes op de grote vijver varen. Als je alle onderdelen hebt voltooid en alle stempels in je dinopaspoort hebt verzameld, ben je een echte dinoranger! Tot slot heeft het landgoed een uniek arboretum: een bonte verzameling zeldzame treurbomen uit alle windstreken. Kijk op www.landgoedtenaxx.nl en www.facebook.com/landgoedtenaxx voor meer informatie.