Alfa-college zet 4000 studenten in het zonnetje

Groningen/Hoogeveen/Hardenberg – Het Alfa-college vierde vorige week feest. Ruim 4000 studenten ontvingen hun diploma en gaan een nieuwe fase van hun leven in. Tijdens de eindfeesten kwamen de studenten nog één keer samen als klas en werden ze flink in het zonnetje gezet.
Één student ontving hierbij extra aandacht. Jochem Schuitema (19) verdiende op zijn diploma Mode en maatkleding het predicaat ‘excellent’. Jochem heeft laten zien dat hij de 21st century skills uitstekend beheerst. Jochem: “Ik voelde direct dat ik echt enorm op mijn plek zat. Naast school ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen fashionlabel, organiseerde ik twee modeshows en merkte ik dat ik hier ontzettend veel ervaring en energie van krijg. Als je iets superleuk vindt om te doen, dan komt de motivatie vanzelf en doe ik mijn stinkende best om er alles uit te halen wat er in zit.”