Sportieve vakantieweek voor kinderen in de gemeente Grootegast

Vijf dagen lang, van 24 tot en met 28 juli, worden sportieve en uitdagende activiteiten georganiseerd voor kinderen van de groepen 3 tot en met 8 in de gemeente Grootegast. Naast de alledaagse sporten, zoals voetbal, volleybal, hockey en tennis, kunnen de kinderen bijvoorbeeld boogschieten, BMX’en en kanoën. De sportieve week wordt op maandag 24 juli geopend door wethouder Elly Pastoor.
Elke dag een andere locatie
De activiteiten beginnen om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur, elke dag op een andere locatie. Deelnemers worden op hun eigen niveau uitgedaagd om grenzen te verleggen en om samen te werken. De activiteiten worden georganiseerd door Echt-Outdoor en worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Grootegast, vanuit het project Grootegast in Beweging.