Weektoernooi TC Nieuwe Pekela Open

Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 juli 2017 organiseert Tennisclub Nieuwe Pekela de tweede editie van het TC Nieuwe Pekela Open. Een open weektoernooi voor tennissers vanaf 15 jaar uit de hele regio. Dit jaar nemen maar liefst 158 spelers deel! Het toernooi zorgt voor veel reuring en gezelligheid op het tennispark in Nieuwe Pekela en wordt volledig georganiseerd door de inzet van vrijwilligers.

De wedstrijden zijn onderverdeeld in de speelsterktecategorie├źn 5 tot en met 8 en in de rubrieken dames enkel, heren enkel, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. Op werkdagen beginnen de eerste wedstrijden om 17.30 uur, in het weekend om 09.00 uur. Op zondag 30 juli worden de finalewedstrijden gespeeld. Het volledige speelschema is te vinden op www.toernooi.nl.