Groninger Forum zoekt horecapartner

Het Groninger Forum wordt een belangrijke ontmoetingsplaats en publiekstrekker voor inwoners en bezoekers van Groningen. Het gebouw kent naast de programmatische invulling een grand-café, een filmcafé en een café-restaurant op de tiende verdieping. Het Groninger Forum is zeven dagen per week geopend, van vroeg tot laat, en zal naar verwacht ruim 1,3 miljoen bezoeken trekken op jaarbasis.
Om invulling te geven aan de horeca is het Groninger Forum op zoek naar een ambitieuze horecapartner. De uitvraagbrochure met informatie over de ruimtes, de procedure en de planning is te downloaden op www.groningerforum.nl/horeca.
Om invulling te geven aan de horeca in het Forumgebouw is het Groninger Forum op zoek naar een ambitieuze en innovatieve horecapartner. Concreet gaat het om de verhuur van twee van de drie horecaruimtes van het Forumgebouw: het grand-café op de begane grond en het café-restaurant op de tiende verdieping, gecombineerd met een preferred partnership voor de banqueting van bijvoorbeeld specials in de programmering en andere events waar horeca bij komt kijken.