Jildau Faber versterkt selectie Nic.

Komend seizoen zal Jildau Faber de selectie van Nic. komen versterken. De uit Hemrik afkomstige Friezin speelde het afgelopen seizoen in LDODK A1 en gaat haar tweede studiejaar ‘International Business and Languages’ in. Bovendien is zij sinds 1 juli kersverse inwoner van Groningen. Faber over haar keuze voor Nic.: “Ik heb de ambitie in Nic.1 te spelen en wil met dit team graag kampioen worden in de hoofdklasse. Ik kijk uit naar komend seizoen.”

Hoofdtrainer Jan Jouke Flokstra toont zich content met het aantrekken van Faber: “Jildau is een jong talent met een goede mentaliteit. Ze heeft reeds een aantal keer meegetraind en kan in mijn ogen uitgroeien tot een topspeelster. Ik ben blij met haar komst. Naast Jildau sluit ook Jawad Essayah (SCO A1, red.) aan bij de selectie. We gaan ervaren spelers missen, maar het is een geweldig leuke uitdaging om met deze jonge groep aan de slag te gaan.”