Kermisweekend Adorp met gevarieerd programma

De Adorper kermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus. Het feestweekend van de plaatselijke Vereniging van Volksvermaken gaat traditiegetrouw op vrijdagmiddag van start met een gratis kinderactiviteit. Gedurende het hele kermisweekend zijn er naast de kermis zelf tal van andere gratis toegankelijke activiteiten in het dorp. Tevens zal het jaarlijkse Trike Treffen Adorp plaatsvinden.

Het kermisweekend wordt op vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur geopend met een spetterende Kindervoorstelling. Ook dit jaar is het ons weer gelukt om, samen met de Culturele Commissie Adorp een verrassende interactieve familievoorstelling naar Adorp te krijgen. Clown Doedel met zijn “Wissewasjes in de doe-‘t-zelf-wasserette” een heuse familievoorstelling waarbij hij wel wat hulp kan gebruiken. Na afloop van de voorstelling is er voor de kinderen een glaasje ranja met wat lekkers en gaan de attracties op de kermis open.

Trike Treffen Adorp
Kom je om zaterdag om 12.30 uur, dan kun je ook gelijk het imposante vertrek van een lange stoet trikers meemaken. Al voor de 15e keer kampeert een grote groep trikers tijdens de Adorper kermis naast het feestterrein. Adorp een klein dorp, maar groot in het samen feest vieren. Van jong tot oud van groot tot klein. En of je nu een Triker bent of Adorper, het weekend van de Kermis en TTA zijn we één en vieren we gezamenlijk een mooi feestje. Aldus Miep, organisator van het Trike Treffen Adorp

Gevarieerd muziekprogramma
Op de vrijdagavond begint om 22:00 uur de MEGA90’s on Tour. De MEGA90’s On Tour is een vier uur durende show waarin muziek uit de jaren 90 centraal staat. Een gegarandeerd feest voor jong en oud! Op de zaterdagmiddag staan van 15:00 uur tot 17:30 uur The Triggers op het podium in de feesttent. Een formatie uit Groningen en Drenthe die u zullen vermaken met het beste uit de top 2000 muziek. . Op de zaterdagavond om 22:00 uur, zal SW!TCH uit Zuidhorn op het grote podium aantreden om traditiegetrouwe een feestje te bouwen. Deze Noordelijke vijfmansformatie heeft kwaliteit hoger in het vaandel dan kapsones. Met hun zeer gevarieerde en energieke show is feest dan ook absoluut gegarandeerd. Niet voor niets is de band dan ook bekend in Noord Nederland en daarbuiten. Het kermisweekend wordt op de zondagmiddag vanaf 15.00 uur afgesloten met een optreden van de feestzanger ‘Grutte Geart’ . Zijn hits worden volop gedraaid op onder ander TV Oranje en RadioNL.
Het hele programma van de Adorper kermis is terug te vinden osp www.adorp.com/vvvnieuws en www.facebook.com/vvvadorp