Waalse Mickaël (18) zoekt Gronings gastgezin

Mickaël komt uit Wallonië, het Franstalige deel van België en wil graag vloeiend Nederlands leren spreken. Daarom komt hij eind augustus met uitwisselingsorganisatie Travel Active naar Nederland. Mickaël is ingedeeld in de regio Groningen en is spoed op zoek naar een (eventueel tijdelijk) Gronings gastgezin.
Mickaël is een rustige, vriendelijke jongen die zich goed thuis kan vermaken, maar het ook leuk vindt om erop uit te trekken. Hij houdt van films, computers en doet aan fitness. Vorig jaar heeft hij een cursus gedaan om als speelkwartierbegeleider op een basisschool te mogen assisteren. Hij kan dan ook goed met kinderen omgaan. Mickaël zal naar een middelbare school in de buurt van zijn gastgezin gaan.
Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor het leven. Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.
Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland stelt Mickaël zich voor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact via regiogroningen@travelactive.nl of bellen met 06-12586382