Aanvang repetities CMK “Crescendo” Winschoten

Op donderdag 7 september hervat het CMK “Crescendo “Winschoten hervat haar repetities. Na een vakantie van 9 weken gaat het koor zich voorbereiden op een tiental medewerkingen, die deze herfst reeds gepland zijn. Dus een drukke tijd voor dirigent Klaas Withaar en zijn mannen.
Er is ook weer plaats voor nieuwe leden, dus als U zin heeft om in een fijn mannenkoor mee te zingen bent U van harte welkom op de donderdagavonden van 19.45 – 22.00 uur. De repetities worden gehouden in gebouw “Irene”aan de Venne te Winschoten.
Inlichtingen kunt U inwinnen bij de heren Heikens (0597-552001) of Alkema (0597-592106) en natuurlijk bij de andere leden van ons mannenkoor.
Op donderdag 5 oktober zal het mannenkoor een openbare repetitie houden in de Herv.Kerk te Midwolda. Iedereen is van harte welkom en het kost niets.