Standwerkersconcours in Leek

Op donderdagmiddag 31 augustus 2017 wordt in het centrum van Leek het jaarlijkse Standwerkersconcours gehouden. Het concours vindt plaats tijdens de wekelijkse warenmarkt op De Dam in Leek. Maar liefst acht deelnemers uit het hele land strijden tussen13.00 en 17.00 uur om de titel “Beste standwerker van Leek”. Dit concours is een officiële voorronde voor het Nederlands kampioenschap Standwerken. Er wordt van alles gedemonstreerd om te vechten voor deze felbegeerde titel, van blikopeners tot nagelsetjes en van pannen tot groentesnijattributen.

Wethouder Hans Morssink maakt aan het eind van de middag de prijswinnaars bekend. Voor meer informatie kijk op www.standwerker.com. . Dus bent u op zoek naar een nieuwe pan of iets anders leuks voor in of om het huis kom dan naar De Dam in Leek!!