Voedselbank Veendam: dringend behoefte aan kattenvoer

Bij de Voedselbank Veendam is dringend behoefte aan kattenvoer voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank en die een katje hebben.
Helaas is het erg moeilijk voor de Voedselbank om in deze behoefte te voorzien.

In Veendam zijn meer dan 300 gezinnen die wekelijks een voedingspakket kunnen afhalen. Een groot aantal van hen heeft echter een katje die uiteraard ook moet eten. Veel mensen hadden al een kat voordat ze bij de Voedselbank terecht kwamen. Een kat is een deel van het gezin en die doe je niet weg; in tijden van verdriet / moeilijkheden brengt juist een kat veel troost.
Els Jans is een echte kattenliefhebster en gaat dit gebeuren dan ook zeer aan het hart. Daarom is zij zelf een inzamelingsactie begonnen om er voor te zorgen dat ook deze katjes hun eten krijgen. Via diverse berichten in de media probeert zij zoveel mogelijk voer bij elkaar te krijgen. Brokjes en vlees kunnen afgeleverd worden aan de Sportterreinstraat 28A te Wildervank. Iedereen die wat wil geven kan het hier langsbrengen. Ieder blikje vlees of zak kattenbrokjes is meer dan welkom!
De eerste lading is eind augustus bij de Voedselbank afgeleverd. Eind september zal de volgende verzameling gebracht worden. De Voedselbank Veendam is erg blij met dit initiatief en hoopt ook dat er voor de komende maand weer veel gedoneerd zal worden.
Ondertussen heeft Els ook al een sponsor gevonden die maandelijks maar liefst vijfig zakken brokjes doneert. Mocht er iemand of wellicht een bedrijf ook willen sponsoren dan hoort Els dat uiteraard graag!