Kalkwijksterroute

Op zaterdag 9 september 2017 organiseert de bewonerscommissie “t Kalkwijksterlint” voor de tweede keer de Kalkwijksterroute.
Een aantal bedrijven opent haar deuren voor U. Wist U dat U uw meubels kunt laten stofferen bij ” Zitvermaak”, schapenvachten/wol kunt kopen bij Schapenboerderij Penninga en schilderijen kunt bezichtigen en kopen bij Hilda Geres. Bij Fentastic nails kunt u o.a. uw nagels laten verzorgen. Daarnaast zullen bewoners hun hobby aan U laten zien o.a. keramiek bakken, bloemsierkunst, aquarelleren en vacht vilten. Er zullen een aantal demonstraties schapen drijven zijn. Verder kunt U steigerhouten tuinmeubelen op bestelling laten maken. Tevens zijn er een aantal garageverkopen/zolderopruimingen. U kunt deze middag ook het Volkstuinencomplex bezoeken. Kortom er valt van alles te beleven.
Deelnemende locaties zijn te herkennen aan de zwarte pijl en kunt U bezoeken van 13.00 uur tot 16.00 uur. Nadere informatie over de deelnemers kunt U vinden op onze Facebookpagina “t Kalkwijksterlint” of telefonisch bij Dhr. J.L. Joosten 0598-323963 of 06-53407535