Veur&deurPekel! We zoeken jou!

Afgelopen 26 juni 2017 is een bijeenkomst belegd over de ontwikkeling van Oude Pekela Centraal. Dit was de derde bijeenkomst van een reeks van vier over het centrumgebied van Oude Pekela. Op maandag 16 oktober is de volgende grote participatiebijeenkomst waar het concept-ontwikkelingsplan wordt besproken. Dit plan wordt uiteindelijk ter besluitvorming voorgelegd aan het bestuur. De gemeente kiest voor nog een bijeenkomst speciaal voor 40-minners.

Wij zoeken 40-minners!
Wethouder Hemmes: “Maandag 26 juni j.l. was een goede en interactieve bijeenkomst. De meningen zijn gepeild en we hebben meerdere voorzichtige conclusies kunnen trekken. Maar er is één maar… We misten op deze bijeenkomst de input van de groep 40-minners. Daarom beleggen we nog een bijeenkomst op woensdag 20 september 2017 onder leiding van Hans Harbers speciaal voor deze leeftijdscategorie. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het gemeentehuis, in de Raadzaal.”

Aanmelden
Ben jij een 40-minner en wil jij je mening geven over het centrumgebied Oude Pekela, kom dan vooral naar het gemeentehuis op deze avond. Meld je wel even aan via communicatie@pekela.nl. Aanmelden kan t/m vrijdag 15 september 2017! Let op! Er is plek voor maximaal 30 personen, dus vol=vol. Wees er op tijd bij!

Meer info op de website
Op www.pekela.nl/veurendeurpekel vind je meer informatie over het participatietraject Oude Pekela Centraal. Het centrum ingericht voor en door jou!