Eindfilm Pekels Goud op meerdere locaties te zien

Op zaterdag 9 september 2017 is de eindfilm van Pekels Goud op meerdere locaties te zien; bij Siep&Co én tijdens de jaarmarkt in Oude Pekela.

Pekels Goud is een filmproject van de gemeente Pekela. Samen met een redactie bestaande uit inwoners en professioneel cameraman Martijn Pot zijn er 21 filmpjes over Pekela gemaakt. Op basis van deze 21 filmpjes is een eindfilm gemaakt. Op 28 januari was hiervan de première. Niet iedereen heeft de eindfilm kunnen zien en daarom komt ‘Pekels Goud naar je toe!’.

Zaterdag 9 september
Pekels goud ‘komt ook naar je toe’ op zaterdag 9 september. Om 10.00 uur draait de eindfilm in het historische pand van Siep&Co, Hendrik Westerstraat 22 Oude Pekela. Tijdens de jaarmarkt draait de film om 14:00 uur en om 15:15 uur in De Nederlands Hervormde Kerk in Oude Pekela, Hendrik Westerstraat 114.

Campagne
Wil je de eindfilm ook bekijken, maar lukt dit 9 september niet? Dan meld je je gewoon aan voor een andere datum (tot 1 januari 2018). We komen dan naar de locatie die jij hebt bedacht in Pekela. De gemeente zorgt voor de film en de technische randvoorwaarden, en u voor een groep van minimaal 10 personen, de locatie en eventuele catering. Op www.pekelsgoud.nl is het aanmeldformulier te vinden.