Maxima heeft zich verkleed

Bent u ook zo toe aan iets nieuws? Maxima modehuis voor minima is weer open! De nieuwe herfst- wintercollectie hangt voor u klaar in de rekken. En de kwaliteit is hoog dit jaar, dankzij vele gulle gevers en sponsoren. We nodigen bekende en nieuwe klanten uit gauw een fijne warme garderobe uit te komen zoeken. Uw hoofd staat misschien nog niet naar kou en regen, maar reken maar dat die er aan komen. We hebben prachtige outfits in alle maten voor dames, heren en kinderen. Met voor de kinderen nieuw ondergoed er bij. Dus trek de stoute schoenen aan en kom snel gratis shoppen, daar knap je van op.

Klant voor Maxima zijn inwoners van Veendam, Pekela en Menterwolde met een inkomen tot 115% van de bijstandsnorm. Hoort u niet tot de doelgroep en is uw kledingkast flink uitgedijd? Geef wat u niet draagt eerder aan Maxima. Vanaf dinsdag 4 september zijn we 4 dagen per week geopend van 10-4 uur en op donderdag zelfs tot 5 uur. Transportweg 64, Veendam.