Wielerronde ” Rondom de Bult van Usquert”

Op zondag 17 september wordt de wielerronde “Rondom de Bult van Usquert” verreden.
Gestart wordt zondagmiddag om 12.30 uur met het criterium voor de VROUWEN (Elite / Beloften en Amateurs) met hun wedstrijd over een afstand van 50 km. Bekende namen daarbij zijn: Anne Marijn van der Graaf, Wendy Oosterwoud, Nynke Pellikaan, Josine Woudsma etc etc. Gelet op het aantal aanmeldingen van dit moment, verwachten men toch zeker 35 dames aan de start.
Als hoofdkoers wordt er op de zondagmiddag om 15.00 uur het criterium voor Elite/Beloften /Amateurs over 80 km verreden om de Rondom de Bult-Bokaal, op dit moment reeds aangemeld: Peter Merx, Jochem Hoekstra, Adrie Lindeman, Jeff Vermeulen, Paul de Haan etc. Gelet op het aantal aanmeldingen van dit moment gaat de organisatie ervan uit dat er op de zondagmiddag toch zeker een 60-tal renners aan de start zullen staan.