Gemeenten Westerkwartier zoeken gemeentesecretaris

Foto: Google Streetview

ZUIDHORN – De gemeenten in het Westerkwartier zoeken een kwartiermaker/beoogd gemeensecretaris voor de nieuwe gemeente Westerkwartier. Een daadkrachtige leider die ervaring heeft met veranderprocessen in een politieke omgeving. Een verbinder die samen met de bestuurders, medewerkers en inwoners wil werken aan een mooi(er) Westerkwartier en past bij het DNA van de nieuwe gemeente.

 

Functie:
De functie in de nieuwe gemeente Westerkwartier kent twee hoofdtaken: kwartiermaker in de voorbereiding op de herindeling vanaf januari 2018 en daarna beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur vanaf januari 2019. Tot de herindeling ontwikkelt de kwartiermaker met medewerkers producten, diensten en beleid voor de nieuwe gemeente en geeft sturing aan de implementatie hiervan. Vanaf de herindeling ondersteunt de gemeentesecretaris het nieuwe college en is hij/zij eindverantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie.

 

Een belangrijke functie met mooie uitdagingen in de prachtige nieuwe gemeente Westerkwartier.