Geslaagde uitwisseling tussen Houdeng en KTA Groningen

GRONINGEN –  Afgelopen weekend was er succesvolle sportieve, culturele uitwisseling tussen taekwondoclub Houdeng uit Belgie en KTA Groningen. Het gehele weekend werd er veel getraind. Daarnaast werden er workshops verzorgd ter bevordering van onder andere corestability. Fysiotherapeut en docent aan de Hanze Hogeschool Roelof Boekema verzorgde een balanstraining. Bondscoach atletiek onder twintig jaar en docent aan het Alfa College Sport en Bewegen, Guido van Weeren, verzorgde een mind-set training voor de deelnemers. De overige trainingen werden verzorgd door voormalig bondscoach Taekwondo Habib Kazemi en Laurant Pina, de hoofdcoach van Houdeng.
Aan deze uitwisselingen deden ruim dertig deelnemers mee. Een mooie start van een sportief seizoen bij Kazemi Taekwondo Academie te Groningen.