College brengt werkbezoek aan Enumatil

Bron: Michielverbeek

ENUMATIL – Op donderdag 21 september 2017 om 20.00 uur brengen burgemeester en wethouders van Leek een werkbezoek aan het dorp Enumatil.
De bijeenkomst vindt plaats in molen Eben Haëzer aan het Molenpad 3. Hierbij zijn alle dorpsbewoners van harte welkom. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders C.T. Dekker, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in hun portefeuille hebben.

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan. Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot gemeentelijk beleid of het dorp Enumatil. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel drankje.

Voorafgaand aan de bijeenkomst gaat het college met een kleine delegatie uit Enumatil door het dorp voor een korte schouw, om ter plekke op de hoogte te worden gebracht van eventuele knelpunten.

Het college bezoekt op woensdag 27 september de wijk Oostindie in Leek en op donderdag 5 oktober het dorp Tolbert. Midwolde volgt nog op donderdag 16 november.