Biblionet Groningen biedt gratis online cursus: ‘Stap in de online wereld van je kind’

GRONINGEN – De online wereld verandert razendsnel en de rol van digitale media in het gezin en op school wordt steeds groter. Ongeveer een kwart van de ouders maakt zich wel eens zorgen over de (media)opvoeding en de helft hiervan voelt zich regelmatig tekortschieten. Daarom biedt Biblionet Groningen een gratis eLearning aan: ‘Stap in de online wereld van je kind’.

Neem een kijkje in hun digitale wereld
De gratis online cursus biedt ouders, opvoeders en leerkrachten inzicht in de digitale wereld van kinderen van 8 tot 12 jaar. Aan de hand van filmpjes, websites en artikelen ontdekken ze onder andere de populaire sites, veelgebruikte social media en apps onder deze jonge doelgroep.

Aanmelden voor de online cursus
Deelnemers kunnen zich tot 27 september aanmelden voor deze online cursus: biblionetgroningen.nl/elearning

Ambitie Biblionet Groningen

Biblionet Groningen daagt alle inwoners uit de provincie Groningen uit om zichzelf te ontwikkelen. De digitale wereld verandert razendsnel. De bibliotheek ondersteunt daarom deze nieuwe manier van leren.