Kinderboekenweekspektakel georganiseerd door Kielzog en Bibliotheek

HOOGEZAND – Kom op woensdag 4 oktober naar de voorstelling van Tosca Menten. Voor en na haar optreden kun je meedoen aan spannende workshops georganiseerd door Kielzog theater en de Bibliotheek Hoogezand in het kader van de Kinderboekenweek. Het thema is Gruwelijk eng!

Om 14.00 uur starten onder meer de workshops griezelig 3D printen, maskers en griezelkoekjes maken en nog veel meer! Om 15.00 uur start de voorstelling van de schrijfster Tosca Menten; Bomkak Zing’s. Samen met 3 andere muzikanten maakt ze muziek en veel grappen en grollen. Tosca Menten werd vooral bekend door de serie boeken over Dummie de Mummie, die ook verfilmd zijn.

Na de voorstelling kun je nog andere workshops volgen en is er een griezelmenu in het Grand-Café.  Kom vooral verkleed!