Blauw Gras voor het hele gezin

Op zondag 1 oktober kunnen kinderen vanaf 6 jaar en hun (groot)ouders zich samen even jong voelen. In het VRIJDAGtheater speelt theatergroep Wie Walvis de familie-voorstelling Blauw Gras. Een grappige voorstelling boordevol bluegrass muziek over de angst voor het vreemde en de nieuwsgierigheid naar het onbekende.

Over Blauw Gras
De voorstelling speelt zich af op een grote boerderij in een klein dorp. In deze boerderij woont de familie Roots die niets van anderen wil weten. Wanneer er ineens iemand anders in de buurt komt wonen, slaat de gezellige sfeer helemaal om. Wat moet die vreemdeling op hun land?

Wie Walvis

Theatergroep Wie Walvis maakt humoristisch muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn. De groep ontwikkelt voorstellingen met steeds wisselende muzikale spelers, zodat er opeens een band uit Mexico of een blazerstrio uit Rusland op het toneel kan staan. De stijl gaat van slapstick naar momenten vol ontroering, van grote verhalen naar kleine geheimpjes en van intieme liedjes naar spectaculaire solo’s.

Praktische info

De voorstelling speelt zich op 1 oktober van 15.00 tot 16.00 uur af in het VRIJDAGtheater aan de Noorderbuitensingel 11 in Groningen. Kaarten voor volwassenen kosten 10 euro per stuk en een kinderkaart kost 5 euro.