Oud-wereldkampioen Jacco Eltingh komt 1 oktober naar MTC Musselkanaal

Oud-wereldkampioen tennis Jacco Eltingh verzorgt op zondag 1 oktober een tennisclinic bij tennisvereniging MTC Musselkanaal. De tennisclinic maakt onderdeel uit van de Iso Lemon Tennistour en duurt van 13.30 tot 17.00 uur. In groepsverband leert Jacco Eltingh de tennissers uit Musselkanaal en omgeving de fijne kneepjes van de tennissport. Er is aandacht voor techniek, tactiek en sportvoeding. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop!

Zowel volwassen tennissers als junioren doen aan de clinic mee. Het laatste half uur van de clinic geeft Jacco Eltingh een demonstratiewedstrijd. Ook voor publiek is er volop vertier tijdens de tennisclinic. Kortom, voor alle tennisliefhebbers uit de regio een unieke en onvergetelijke tenniservaring!