10-jarig jubileum Nationale Snipperdag op 4 oktober

SCHEEMDA – Dit jaar wordt alweer de 10e editie van de Nationale Snipperdag gehouden. Voor de 10e keer kunnen bedrijven en particulieren oude vertrouwelijke documenten zoals archieven, administratie of klantgegevens gratis laten vernietigen op een van onze vier Reisswolf locaties in Nederland tijdens deze Nationale Snipperdag. Naast de gratis dienst die Reisswolf deze dag biedt, wordt er per ingezamelde ton papier een sponsorbedrag aan Stichting Nationale Boomfeestdag gedoneerd.   

Wat anders een betaalde dienst is, wordt één dag per jaar gratis aangeboden. Velen weten de Reisswolf vestiging in Scheemda al te vinden op deze eerste woensdag van oktober. Op 4 oktober is iedereen weer welkom op onze locatie om oude vertrouwelijke documenten in te leveren, zodat het op een veilige, beschermde manier vernietigd kan worden.

Strenge wetten datalekken

Door het strenger worden van de wetgeving rondom datalekken, is het (altijd) verstandig om vertrouwelijke documenten op een veilige manier te laten vernietigen. Op deze manier kunnen bedrijven, maar ook particulieren, voorkomen dat deze documenten in de handen van derden komen. De vernietigde documenten worden 100% gerecycled en vinden hierdoor hun weg terug in de circulaire economie.

Goede doel

Elk jaar wordt er ook een goed doel aan de Nationale Snipperdag gekoppeld. De vertrouwelijke documenten van deelnemers worden dus niet alleen gratis vernietigd, voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel; Stichting Nationale Boomfeestdag. Hoe meer deelnemers, hoe meer kilo’s, hoe hoger de donatie voor het goede doel!

Tijdens de Nationale Snipperdag kan iedereen, zakelijk en particulier, vertrouwelijke documenten inleveren. Het inleveradres in Scheemda is Haven Zuidzijde 22. De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.