Meer dan 200.000 kansen bij Fontana

BAD NIEUWESCHANS – Op 27 september hebben burgemeester Pieter Smit, Jos Keizer (directeur Fontana Resort Bad Nieuweschans) en Edwin van der Woude (Stichting Marketing Oldambt) het VVV Toeristische Informatiepunt Fontana officieel in gebruik genomen.

Marketing Oldambt en Fontana Resort Bad Nieuweschans tonen hiermee een mooie samenwerking in de realisatie van het Informatiepunt.

“Fontana Resort Bad Nieuweschans is met meer dan 200.000 bezoekers per jaar één van de vier top locaties in de provincie Groningen voor dagrecreatie. Dit geeft Marketing Oldambt een prachtige gelegenheid om een grote groep mensen te attenderen op wat Oldambt allemaal nog meer te bieden heeft.” aldus Van der Woude.

De heer Keizer geeft aan waarom hij zijn medewerking hier graag aan verleent: “Ik vind het belangrijke een bijdrage te leveren aan de promotie van Oldambt. Dat doen wij al vanaf de oprichting van Marketing Oldambt. Daarnaast is dit een manier om onze gasten extra service te bieden. Vooral onze hotelgasten hebben vaak behoefte om te weten wat er in de omgeving te doen is.”

Het informatiepunt presenteert naast fietskaarten, recreatiekaarten en -gidsen van het gebied ook allerlei digitale informatie via een touchscreen. Via Whatsapp kunnen rechtstreeks vragen worden gesteld aan de VVV en via het scherm worden uittips, evenementen en arrangementen onder de aandacht worden gebracht bij de gasten van Fontana.

“Het zou mooi zijn als we in de komende tijd ook andere informatiepunten bij ondernemers in het Oldambt een upgrade met deze digitale voorziening kunnen geven”, aldus burgemeester Smit.