Italiaanse Bianca (17) zoekt gastgezin in Groningen

GRONINGEN-16 oktober 2017 – De Italiaanse Bianca doet mee aan een uitwisselingsjaar van Travel Active en is sinds eind augustus in Nederland. Ze is in een tijdelijk gastgezin in Groningen geplaatst en gaat naar de CSG Augustinus in Groningen, waar ze het heel erg naar haar zin heeft. Voor Bianca zoeken we nu een nieuw gastgezin in of vlakbij Groningen waar ze tot augustus 2018 mag verblijven.

Bianca omschrijft zichzelf als een humorvol en actief persoon. Ze is geïnteresseerd in politiek en cultuur. Daarnaast houdt Bianca van fotograferen, doet aan fitness, schrijft graag en houdt van muziek.  Taal is ‘zeg maar echt haar ding’ en ze spreekt inmiddels al een aardig woordje Nederlands. Ze vindt het geweldig om Groningen op de fiets te ontdekken.

Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor het leven. Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.

Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland stelt Bianca zich voor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact via regiogroningen@travelactive.nl of bellen met 06-12586382