Sneeuwwitje in MartiniPlaza

GRONINGEN-Woensdag 18 oktober is het eindelijk zover: ‘SKSG Got Talent: join the show!’ Kinderen van verschillende BSO-locaties van SKSG verzorgen de voorstelling Sneeuwwitje in MartiniPlaza. Wat het extra bijzonder maakt is dat alles rond de voorstelling verzorgd en gemaakt is door SKSG kinderen: van de ontvangst tot de hapjes en van zang en dans tot het decor. 

De acteurs en actrices van de avond zijn al wekenlang bezig met de voorbereidingen van hun scène van het verhaal Sneeuwwitje. Het unieke aan dit stuk is dat iedere locatie een eigen scène heeft voorbereid, en Sneeuwwitje dus iedere keer anders op het toneel zal verschijnen. De show wordt gevolgd door een feestelijk afsluiting waarbij de kinderburgemeester van Groningen, Javano Zwiers, de afsluiting verzorgd. 

We rekenen op veel publiek omdat ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen komen genieten van de voorstelling. 

Durven zij na afloop nog een appel te eten? 

SKSG Got Talent is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door SKSG. Het is één van de manieren van SKSG om kinderen van jongs af aan met “kunst & cultuur” in aanraking te brengen. De inloop voor publiek is vanaf 15:45 uur en de show start om 16:00 uur.