Groningen Bereikbaar deelt fietslampjes uit aan fietsers langs omleidingsroute Prinsesseweg

GRONINGEN – Tussen 23 oktober en 27 oktober legt de gemeente een fietsrotonde aan op het kruispunt Prinsesseweg-Wilhelminakade. Het punt ligt op een belangrijke verkeersroute voor fietsers. De rotonde moet zorgen voor een veiligere verkeerssituatie en een betere fietsverbinding.

Tijdens de werkzaamheden moeten fietsers een omleidingsroute gebruiken. Groningen Bereikbaar wil de fietsers bedanken voor hun begrip tijdens werkzaamheden en hen attenderen op de veilige omleidingsroutes. Op maandagochtend 23 oktober deelt de organisatie daarom fietslampjes uit. Dit gebeurt op de kruising Wilhelminade-Koninginnelaan.

Graag nodigen wij u uit om bij deze uitdeelactie op maandag 23 oktober 2017 om 8.00 uur aanwezig te zijn. Locatie is de kruising Wilhelminakade-Koninginnelaan.

Uitdeelactie maandag 23 oktober 2017

8.00 uur:         Beginnen met uitdelen fietslampjes aan fietsers

9.00 uur:         Einde uitdeelactie