Schoolklassen strijden om titel sportiefste klas gemeente Pekela 2017

PEKELA – Welke klas uit de gemeente Pekela is de sportiefste klas van 2017? Op vrijdag 20 oktober 2017 strijden de groepen 7 en 8 van alle basisscholen van de gemeente Pekela om deze titel in MFC De Binding aan de Sportlaan 4 in Oude Pekela.

Sportiefste klas verkiezing

De sportiefste klas verkiezing is speciaal voor de groepen 7 en 8 en bestaat uit negen spellen. Alle groepen spelen tegelijkertijd hetzelfde spel en de groep die het spel het beste speelt krijgt de meeste punten. Het concept komt van het vroegere spelprogramma ‘Spel zonder grenzen’.

De klassen gaan onder andere de strijd met elkaar aan tijdens een Olympische estafette, er wordt gekeken welke groep het beste kan mikken en welke klas de meeste kennis heeft over sport. De klas met uiteindelijk de meeste punten wint een geheel verzorgd sportief klassenuitje én de wisselbokaal.

Aanmoediging

Ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn op vrijdag 20 oktober 2017 vanaf 8.45 uur welkom om de klassen aan te moedigen.