Workshop diep ontspannen met Yoga Nidra

BOURTANGE – Op zondagochtend 5 november organiseert Mattie Luiijf van Yoga de Regenboog een workshop Yoga Nidra. Deze yoga gaat niet over rekken of strekken, maar over ontspannen liggen en luisteren. Yoga Nidra is een effectieve diepe ontspanningstechniek. Het verbetert o.a. de kwaliteit van je slaap en kalmeert je zenuwstelsel. De workshop is geschikt voor iedereen, maar vooral voor mensen die veel stress ervaren. Wanneer je het vaker gaat doen, zul je het effect in je dagelijks leven zeker merken. De workshop start met wat zachte yoga oefeningen, waarna de Yoga Nidra volgt met de diepe ontspanning. Het is mogelijk de Yoga Nidra zelfstandig voort te zetten aan de hand van een cd die Mattie heeft laten maken. Na afloop van de workshop geldt er een korting op deze cd voor wie hem kopen wil.

De workshop start om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur. De locatie is de warme deel van de boerderij aan de Bisschopsweg 41 te Bourtange. Kosten zijn €20,- inclusief koffie/thee. Opgave en meer informatie via yogamattie@gmail.com.