Klik&tik Slochteren

In de bibliotheek van Slochteren wordt gestart met een klik&tik cursus.

Klik & Tik is een digitaal oefenprogramma. Je leert bijvoorbeeld zoeken met een zoekmachine, digitale formulieren invullen, e-mailen en programma’s downloaden. De cursus bestaat uit drie onderdelen, die je achter elkaar of los van elkaar kunt volgen. Tijdens het deel ‘De basis’ leer je de allereerste beginselen, zoals de computer aanzetten, typen en e-mailen. Met het deel ‘Het internet op’ ontdek je de mogelijkheden van het internet. Denk aan zoekmachines, websites bekijken, formulieren invullen en downloaden. Het laatste deel heet ‘Samen op het web’. In een veilige, afgeschermde omgeving leer je werken met sociale media, zoals Facebook. Een groot voordeel van de opzet van Klik & Tik is dat iedereen de cursus in eigen tempo kan volgen!

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met de Bibliotheek Hoogezand, Dorothée Hopma, telefoon 0598 350260. Adres: Gorecht Oost 157 AE Hoogezand. D.hopma@biblionetgroningen.nl

De cursus wordt gegeven op woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur