Burgemeester opent `plein Winsum’ op Noordelijke Promotiedagen

GRONINGEN – Burgemeester Rinus Michels opent op dinsdag 7 november om 12.00 op feestelijke wijze het plein Winsum op de Noordelijke Promotiedagen. Evenals vorig jaar staan ondernemers en de gemeente Winsum op dinsdag 7 en woensdag 8 november op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland met een eigen ‘plein Winsum ‘.

Binnen het Ondernemersplatform gemeente Winsum wordt samengewerkt  ten behoeve van alle ondernemers in de gemeente Winsum. Gemeente en platform willen het ondernemersklimaat stimuleren. Een van de activiteiten die daaruit  voortvloeit is de gezamenlijke deelname aan de Noordelijke Promotiedagen in Groningen. Vorig jaar was Winsum voor het eerst in 6 jaar weer met een eigen plein vertegenwoordigd.

Naast de gemeente Winsum nemen 12 bedrijven deel aan het Plein Ondernemend Winsum. Deelnemers zijn Geertsema Slaapcomfort, Top installatiegroep, Timmerfabriek de Boer, Recreatiecentrum Marenland, Van Dijk Watersport, De Gouden Karper, Sporthuis Winsum,  Accountantskantoor Douma &Trox, meubelstoffeerderij Wortelboer, Sportscom, Kinderboekenmuseum en Van Beek Kaashandel.

 

 

 

 

 

 

 

De Noordelijke Promotiedagen in Martiniplaza in Groningen zijn geopend op dinsdag en woensdag  van 12.00 uur tot 22.00 uur.